Η Κατάρα των Τεσσάρων 1: Μοχθώντας για την αλήθεια (Πρόλογος)

"Οι Πέντε Ιερές Χώρες θα χαθούν στα βάθη του σκότους, σε ένα άυλο μονάχα έτος. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, ακόμα και οι Άγγελοι θα τρομάξουν και θα σπάσουν τα όρια των Δεκατριών Διαστάσεων, με κίνδυνο να ριχθούν στον ένατο κύκλο. Και όταν γίνει αυτό, οι Δαίμονες θα επιβαρυνθούν με το καθήκον της σωτηρίας μας, τη δική σου μα και τη δική μου."

Με τα χέρια του γεμάτα αίμα και τα μάτια του ορθάνοιχτα, ο Τελευταίος Μάντης άφησε τους Θεούς και τις Θεές όλων των εποχών και κόσμων να μιλήσουν από μέσα του. Όμως κανείς δεν τον άκουσε· ακόμα και αν το έκαναν, η απεγνωσμένη προειδοποίηση του, αλλά και το μήνυμα των Θεών, αγνοήθηκε.

Μία προφητεία, χιλιάδες παρερμηνείες από τους λιγοστούς που την γνωρίζουν. Ο κόσμος πρέπει να αλλάξει, και η ώρα φτάνει όταν οι Φύλακες κάνουν την εμφάνισή τους. Ας παρακολουθήσουμε μαζί την τελευταία μάχη των Παγωμένων Παραδείσων και της Φλεγόμενης Κόλασης. Τίποτα δεν είναι εντελώς άσπρο, και τίποτα δεν είναι εντελώς μαύρο. Αλλά εκείνες δεν το ήξεραν, ή μάλλον το ξέχασαν. Δεν είναι Άνθρωποι, δεν είναι Θεοί. Είναι απλώς Τέρατα.

***

*Αναφορά στο "Η κόλαση του Δάντη" από τον Δάντη Αλιγκέρι. [Ιταλικά: Η Θεία Κωμωδία, αρχικά ονομασμένο Κωμωδία.] Στο ποίημα, η Κόλαση αποτελείται από εννέα κύκλους πόνου, τοποθετημένους μέσα στην Γη. Ο Ένατος κύκλος είναι το μέρος που πάνε οι προδότες, και κρατούνται αιχμάλωτοι μέσα σε μία παγωμένη λίμνη.

Jinx Hallens