Το Moonlight Tales χρειάζεται τη βοήθειά σας!



Όπως πάντα, όταν χρειαζόμαστε νέα μέλη να βοηθήσουν με το στήσιμο του Moonlight Tales, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς: τα άτομα που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να ενταχθείς στο καταπληκτικό team μας, ιδού τι πρέπει να μάθεις.


Επιμελητές:

Αν θεωρείς πως γνωρίζεις επαρκώς την ελληνική γλώσσα και θέλεις να εξασκηθείς στη διόρθωση, επικοινώνησε μαζί μας. Απαραίτητο είναι κυρίως το ενδιαφέρον, αφού όλοι οι επιμελητές μας περνούν από ταχύρρυθμα μαθήματα, στα οποία τούς εξηγείται όλη η διαδικασία, από το τι χρειάζεται να διορθωθεί σε μία ιστορία ως το πώς μπορούν να γίνουν οι αλλαγές σε κάθε κείμενο.


Αρθρογράφους:

Στο πλαίσιο των αλλαγών μας, ξεκινάμε μία καινούρια στήλη άρθρων, τα οποία θα προσφέρουν έμπνευση στους συγγραφείς και ενδιαφέροντα αναγνώσματα σε όλους τους υπόλοιπους. Το νέο project θα αποτελείται από κείμενα ποικίλης θεματολογίας: από παραμύθια, folklore, ιστορίες με φαντάσματα και αστικούς μύθους σε πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων, άλυτα μυστήρια και ό,τι άλλο τραβήξει το ενδιαφέρον των αρθρογράφων μας και μπορεί να προσφέρει έμπνευση στους επισκέπτες μας. Κοινώς, αν σας αρέσει να κάνετε έρευνα για παράδοξα και περίεργα γεγονότα που συνέβησαν ή συμβαίνουν στον κόσμο και το έχετε με τη συγγραφή, επικοινωνήστε μαζί μας.


Αυτό μπορεί να γίνει είτε με μήνυμα στη σελίδα του Moonlight Tales, είτε με email στο moonlightales@gmail.com.


Οι επιμελητές αρκεί απλώς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, όμως οι αρθρογράφοι καλούνται να μας στείλουν και ένα μικρό δείγμα του τρόπου γραφής τους (κείμενο 300 λέξεων) πάνω σε όποιο θέμα τους ενδιαφέρει και που εμπίπτει στα πρότυπα της νέας στήλης.


Τέλος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να μας βοηθήσουν είτε ως επιμελητές, είτε ως αρθρογράφοι, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματικής ανταμοιβής για τις θέσεις που άνοιξαν. Το Moonlight Tales λειτουργεί αποκλειστικά χάριν στην βοήθεια εθελοντών που πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και όλο το υλικό που προσφέρουμε είναι δωρεάν για όλους.