Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και πρωτότυπες εμπνευσμένες ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Όπως επίσης, συχνές κληρώσεις βιβλίων, συγγραφικά tips, διαγωνισμούς ιστοριών και πολλά άλλα, τόσο εδώ, όσο και στην ομάδα μας στο facebook: "MoonlightTales: e-library".

Το όνομά μας έχει γίνει με τον καιρό αναγνωρίσιμο στους εκδοτικούς κύκλους και πλέον έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μέσα από το blog μας έχουν αναδειχτεί ιστορίες που τώρα, υπό εκδοτική στέγη πια, κοσμούν τα ράφια βιβλιοπωλείων.

Εάν λοιπόν λατρεύετε το διάβασμα και τρέφεστε με φαντασία περιηγηθείτε στο blog μας, διαβάστε τις ιστορίες μας και στηρίξτε τους συγγραφείς μας λέγοντάς τους τη γνώμη σας για τις δημιουργίες τους.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

Συχνές ΕρωτήσειςΤι χρειάζεστε για να μπείτε στο blog μας;


Καταρχάς μια ιστορία. Αν έχετε αυτό, όλα τα άλλα βρίσκονται. Βρείτε λοιπόν την ιστορία σας και στείλτε την μας στο mail μας: 


Από την στιγμή που θα την λάβουμε, θα χρειαστούμε λίγες μέρες για να την διαβάσουμε και να αποφασίσουμε αν μας αρέσει. Το μόνο που κρίνουμε σε αυτή τη φάση είναι ο τρόπος γραφής, έτσι ώστε να μπορούμε να δίνουμε στους αναγνώστες μας ό,τι καλύτερο. Το αν η ιστορία σας έχει κάτι ξεχωριστό ή όχι θα κριθεί από εκείνους που θα την διαβάσουν και όχι από εμάς. Πέρα απ' αυτό όμως, η περίληψη, το βιογραφικό σας και ό,τι άλλο αφορά την ιστορία σας θα σας ζητηθούν στην πορεία.


Κάθε πότε ανεβαίνουν τα κεφάλαια;

Για τους αναγνώστες: Κεφάλαια ανεβαίνουν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός από την Παρασκευή, που είναι ημέρα άρθρων. Παρόλα αυτά και ενώ θα θέλαμε να υπήρχε η δυνατότητα αναρτήσεων ανάλογα με τις επιθυμίες σας, δεν έχουμε ήδη ολόκληρες τις ιστορίες, οπότε είναι στην ευχέρεια των συγγραφέων το αν θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε τα επόμενα κεφάλαια των ιστοριών τους ή όχι.

Για τους συγγραφείς: Τα κεφάλαια ανεβαίνουν σύμφωνα με ένα υποτυπώδες πρόγραμμα, που μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε την "κίνηση" του blog, έτσι ώστε να μην έχουμε πολλά κεφάλαια σε μια μέρα και πολύ λίγα σε μια άλλη. Το κάθε πότε θα μας στείλετε ένα κεφάλαιο όμως, θα το ορίσετε εσείς. Σύμφωνα με την ως τώρα εμπειρία μας όμως, όσο πιο συχνά ανεβαίνει μια ιστορία, τόσο πιο δημοφιλής είναι.

Τι άλλο προσφέρει το Moonlight Tales;

Το Moonlight Tales, προσπαθώντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε συγγραφείς και αναγνώστες, προσφέρει επιμέλεια στις ιστορίες και εξώφυλλα ειδικά φτιαγμένα από εξωτερικούς συνεργάτες του blog. 

Τι άλλο πρέπει να ξέρω για το Moonlight Tales;


  • Μέσω της σελίδας μας στο facebook: "Moonlight Tales" μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι ποια καινούρια κεφάλαια ανεβαίνουν στο blog. 
  • Γίνετε μέλος της ομάδας μας: "Moonlight Tales: e-library", στην οποία δημοσιεύονται ενδιαφέροντα άρθρα λογοτεχνικού περιεχομένου και συζητούνται οι ιστορίες του blog, καθώς και συγγραφικά θέματα και γενικά ό,τι σχετικό με το Moonlight Tales και μη.
  • Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό βιβλίου αυτής της εβδομάδας πατώντας εδώ.
  • Ανάλογα με την ημέρα, στο Moonlight Tales γίνονται διαφορετικές δημοσιεύσεις. Το κύριο μέλημά μας είναι η ανανέωση των ιστοριών μας, η οποία λαμβάνει χώρα σε πέντε απο τις εφτά μέρες της εβδομάδας. Επειδή, όμως, η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο και η γνώση πρέπει να μοιράζεται, κάθε Δευτέρα ανεβαίνουν συνεντεύξεις διάσημων συγγραφέων, ενώ παράλληλα γίνονται κληρώσεις των βιβλίων τους και κάθε Παρασκευή θα βρείτε δικά μας άρθρα με συμβουλές προς τους συγγραφείς και όσους αγαπούν τη λογοτεχνία. Συμβουλευτείτε το παρακάτω πρόγραμμα αν θέλετε να μάθετε τι θα διαβάσετε σήμερα στο blog:


Πάνω απ' όλα οι αναγνώστες, μας προτιμούν για την ποιότητα των ιστοριών και οι συγγραφείς για τις εκδοτικές δυνατότητες που προσφέρουμε, ενώ όλοι μαζί συνυπάρχουμε κάτω από ένα πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης.

Το Moonlight Tales εδώ και σχεδόν τρία χρόνια αποτελεί τη δική σας οικογένεια στον διαδικτυακό χώρο της συγγραφής. 

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!