Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και πρωτότυπες εμπνευσμένες ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Όπως επίσης, συχνές κληρώσεις βιβλίων, συγγραφικά tips, διαγωνισμούς ιστοριών και πολλά άλλα, τόσο εδώ, όσο και στην ομάδα μας στο facebook: "MoonlightTales: e-library".

Το όνομά μας έχει γίνει με τον καιρό αναγνωρίσιμο στους εκδοτικούς κύκλους και πλέον έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μέσα από το blog μας έχουν αναδειχτεί ιστορίες που τώρα, υπό εκδοτική στέγη πια, κοσμούν τα ράφια βιβλιοπωλείων.

Εάν λοιπόν λατρεύετε το διάβασμα και τρέφεστε με φαντασία περιηγηθείτε στο blog μας, διαβάστε τις ιστορίες μας και στηρίξτε τους συγγραφείς μας λέγοντάς τους τη γνώμη σας για τις δημιουργίες τους.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

7 Ιουλ 2016

0 Μυστικός Πόλεμος

Μυστικός Πόλεμος
Επιχείρηση Σίσυφος
Γιώργος Πουρλιάκας


Λίγα λόγια για το βιβλίο:


¨Δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι σ’αυτό τον πόλεμο. Μόνο αποτελέσματα¨


Ο Κίμωνας Μεταλληνός είναι ένα δεκαπεντάχρονος μαθητής από την Αθήνα που επιβιώνει μετά από μια τρομοκρατική έκρηξη. Μόλις ξαναπατήσει στα πόδια αποφασίζει να βρει τους ενόχους και να τους πιάσει. Όμως όσο πιο μέσα στην υπόθεση προχωρεί τόσο πιο τρομακτικά πράγματα ανακαλύπτει και τόσο περισσότερο εμμονικός γίνεται, βάζοντας σε κίνδυνο τους δικούς του ανθρώπους. Παράλληλα οι αισθήσεις του οξύνονται κι εκείνος αλλάζει με περίεργο τρόπο. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Σόνια Μοναστηράκη μια έφηβη, αντάρτισσα, ερμαφρόδιτη και κυνηγημένη, για άγνωστο λόγο, μπλέκεται άθελα της στην αρχή σ’ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Μια απειλή πλησιάζει την Αμερική και εκείνη είναι στο επίκεντρο. Θα μπλεχτεί με Μεξικανούς, εμπόρους ναρκωτικών, Βόσνιους αντάρτες και τη CIA. Θα πάρει δύσκολες αποφάσεις, θα κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει, για να μάθει την αλήθεια και να βρει τη κοπέλα που αγάπησε που νόμιζε ότι ήταν νεκρή.

Οι δύο αυτές υποθέσεις αλλά και οι δύο άνθρωποι της συνδέονται. Όταν ματώνει ο ένας ματώνει και ο άλλος παραφυσικά. Πριν το τέλος θα καταλάβουν ότι τον πραγματικό τους ρόλο και ένα νέο είδος πολέμου. 

Μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης με εναλλαγές και ταχύτητα. Μια ιστορία που διαδραματίζεται ταυτόχρονα σε κάθε κεφάλαιο σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, που όμως έχουν μόνο δύο αποδέκτες.. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειρά Μυστικός Πόλεμος και αναρωτηθείτε αυτό: ο πόλεμος είναι μια κατάσταση ή το μέσο για ένα ανώτερο σχέδιο.

Ο συγγραφέας:


Ο Γιώργος Πουρλιάκας γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Ποιμαντικό και κοινωνικής Θεολογίας Α.Π.Θ. Από μικρός ήταν ένα κλειστό άτομο που πάντα εμπνεόταν από ταινίες δράσεις και χαρακτήρες βιβλίων μυθολογίας. Όσο μεγάλωνε καταλάβαινε τη κλίση στη δημιουργία ιστοριών με θέμα τη φαντασία. Πλέον τις γράφει γιατί θέλει να δημιουργεί καινούργιους χαρακτήρες, νέες ιστορίες δράσης, πολύπλοκες σκηνές και πολλά άλλα που θα τρελάνουν τον αναγνώστη. Παράλληλα ασχολείται με την αρθρογραφία σε διάφορα blogs και το internet marketing.

Επικοινωνία με τον συγγραφέα:
Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του βιβλίου πατήστε εδώΔιαβάστε από τον ίδιο συγγραφέα:

Ισορροπιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου