Απόρρητο Κεφάλαιο: Πείραμα 9 (Κεφαλαιο 6) - "Πίσω από τη μάσκα"

Η Christie πήρε τα ρούχα και τη μάσκα της και βρίσκοντας τις οδηγίες στο μπουφάν της θα πήγαινε την επόμενη μέρα να βρει αυτόν που την πλήρωσε για να τη σκοτώσει. Οι οδηγίες του χάρτη την κατεύθυναν προς το στρατόπεδο σε μια κρυμμένη εγκατάσταση. Μπήκε μέσα δείχνοντας το συνθηματικό που έγραφε στις οδηγίες: «Mαύρη Ντάλια». Μπήκε με τη μάσκα και δε μίλησε καθόλου. Ο Δόκτωρ Walls πλησίασε.
«Όλα εντάξει με το πακέτο;» είπε και κοίταξε προς το μέρος της με υπεροπτικό ύφος. Εκείνη έγνεψε καταφατικά. «Θέλω ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι τη σκότωσες» είπε και άνοιξε μια βαλίτσα που την είχε ακουμπήσει σε ένα γραφείο, που βρισκόταν μπροστά της. Εκείνη έβγαλε από την τσέπη της τη στρατιωτική της ταυτότητα, που πάντοτε φορούσε στο λαιμό της και του την έδωσε. Ο Δόκτωρ Walls έδειξε ικανοποιημένος και της έδωσε ένα πάκο με χρήματα. Ήταν ένα εκατομμύριο δολάρια. «Αυτά είναι τα υπόλοιπα που συμφωνήσαμε» είπε και έκανε νεύμα για να φύγει. Εκείνη φεύγοντας σκεφτόταν. Γιατί ήθελε να τη σκοτώσει τόσο πολύ, ώστε να δώσει τόσα χρήματα;
Άρχιζε να συνδυάζει τα κομμάτια του πάζλ στο σπίτι της. Έχοντας δει το όνομα του Δόκτωρ Walls στη ρόμπα που φορούσε, έψαξε και βρήκε πληροφορίες για αυτόν στο ίντερνετ. Διάβασε πως ο Δόκτωρ Walls είχε τελειώσει γενετική ιατρική. Με αυτήν την πληροφορία οδηγήθηκε στο συμπέρασμα πως αυτός ο Walls κλωνοποίησε τον Paul. Αλλά για ποιο σκοπό τα έκανε όλα αυτά; Ήθελε να το ανακαλύψει και σύντομα.
Ο Δόκτωρ Walls είχε αφήσει τους κλώνους στην απόρρητη βάση να πιστεύουν πως ο κλώνος Paul έφυγε από το στρατόπεδο για να πάει στο Γουινσκόνσιν. Την ίδια φήμη είχε διαδώσει και για τον κλώνο Christie. Με αυτόν τον τρόπο απομάκρυνε τον κλώνο Christie από την απόρρητη βάση και της έδωσε την άδεια να φύγει για λίγες ώρες. Ο κλώνος Christie μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει πήγε βόλτα στο Όρεγκον. Η Christie κρυμμένη στο σπίτι της είχε αποφύγει να μιλήσει με τους γονείς της για να μη μάθει κανείς ότι ζει.
O Mac Koi έβαλε την ομάδα κι έψαξαν να βρουν δύο πολύ καλούς στρατιώτες από τα υπόλοιπα στρατόπεδα της Αμερικής. Επιθυμούσαν να έχουν μόνο τους καλύτερους, αλλά αυτήν τη στιγμή θα ήταν πολύ χρονοβόρο για αυτούς να ψάξουν σε όλα τα στρατόπεδα, για να βρουν τους δυο καλύτερους. Βρήκαν δύο πολύ καλούς στρατιώτες, τον Nick Ridings από το Κάνσας και τον Francis Ullman από το Μπέικερσφιλντ. Αφού τους πήραν το DNA και τους έβαλαν το τσιπ ξεκίνησαν την κλωνοποίηση.
Ο κλώνος Christie οδηγήθηκε από το τζιπ στο στρατόπεδο χωρίς να καταλάβει καμία διαφορά. Ο Henry πρότεινε να ψάξουν στον δεύτερο όροφο και η Christie τους κοίταξε με απορία. Δε γνώριζε τίποτα. Στον James έμοιαζε γνώριμο το σκηνικό και θυμήθηκε το τατουάζ που είχε δει ο Henry στον κλώνο Paul.
«Christie, πρέπει να δω κάτι στην πλάτη σου» είπε αποφασιστικά. Εκείνη νόμιζε ότι την πείραζαν πάλι και γύρισε γελώντας. Έτσι ο Henry και ο James είδαν το τατουάζ και χλόμιασαν.
«Είμαστε οι επόμενοι;» ρώτησε ο Henry.
«Μάλλον ναι» απάντησε ο James.
«Δε θα τους αφήσω να μου κάνουν τίποτα».

«Δε νομίζω να έχουμε άλλη επιλογή από το να φύγουμε».
Δέσποινα Τ. & Μάριος Κ.