Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και πρωτότυπες εμπνευσμένες ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Όπως επίσης, συχνές κληρώσεις βιβλίων, συγγραφικά tips, διαγωνισμούς ιστοριών και πολλά άλλα, τόσο εδώ, όσο και στην ομάδα μας στο facebook: "MoonlightTales: e-library".

Το όνομά μας έχει γίνει με τον καιρό αναγνωρίσιμο στους εκδοτικούς κύκλους και πλέον έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μέσα από το blog μας έχουν αναδειχτεί ιστορίες που τώρα, υπό εκδοτική στέγη πια, κοσμούν τα ράφια βιβλιοπωλείων.

Εάν λοιπόν λατρεύετε το διάβασμα και τρέφεστε με φαντασία περιηγηθείτε στο blog μας, διαβάστε τις ιστορίες μας και στηρίξτε τους συγγραφείς μας λέγοντάς τους τη γνώμη σας για τις δημιουργίες τους.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

30 Δεκ 2016

0 Απόρρητο Κεφάλαιο: Πείραμα 9 (Κεφάλαιο 9) - "Νέος Σύμμαχος"

O Δόκτωρ Walls είχε ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τους δυο στρατιώτες, που οι κλώνοι τους θα έμπαιναν στην απόρρητη βάση στη θέση του κλώνου Henry και του κλώνου James. Βρήκε δυο πολύ ικανούς στρατιώτες, τον Richard Wade και τον David Banroft από τη Νεβάδα. Ξεκίνησε τις εξετάσεις, για να τους πάρει DNA. Όμως ο Brian δεν ήθελε να τον αφήσει να σκοτώσει άλλον στρατιώτη. Στην αρχή ήταν ψυχρός στην όλη διαδικασία των πειραμάτων. Δεν περίμενε όμως, ότι θα χρειαζόταν να σκοτώσουν κάποιον. Σκεφτόταν πως ο αδερφός του, Edward, θα μπορούσε να ήταν στη θέση των στρατιωτών. Ο Edward ήταν ανθυπασπιστής στο στρατόπεδο της Βόρειας Ντακότα. Οπότε θα μπορούσε να επιλεχθεί, για να μπει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Αυτές οι σκέψεις τον ταλαιπωρούσαν όλη τη μέρα. Μέχρι που πήρε την απόφαση να βοηθήσει τους στρατιώτες να φύγουν, ώστε να τελειώσει το πείραμα του Walls. Ήταν έτοιμος να τα διαλύσει όλα. Οι ώρες που πάλεψαν να βρουν τις κατάλληλες προσμίξεις έμοιαζαν ατέλειωτες στο μυαλό του. Μπορούσε όλα αυτά να τα διαγράψει; Μπορούσε να τα παρατήσει όλα για μερικούς στρατιώτες, που ούτε καν γνώριζε; Σκεφτόταν ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή μίλησε με τον αδερφό του.Εκείνος είπε όλο χαρά, πως ετοίμαζαν να τον φέρουν στο Όρεγκον, γιατί ο ανθυπασπιστής τους θα έπερνε σύνταξη σε μερικές βδομάδες.

Τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση. Έπρεπε αυτό να το τελειώσει τώρα. Πήρε έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, που αποκάλυπταν για την απόρρητη βάση και για τους κλώνους και το πήγε κρυφά, όταν όλοι ήταν στο ΚΨΜ, στο δωμάτιο των κλώνων James, Henry, Paul και Christie. Άφησε σε ένα συρτάρι ένα αντίγραφο του φακέλου. Το συρτάρι δεν το έκλεισε εντελώς, ώστε να δώσει το κίνητρο στους στρατιώτες να το ανοίξουν. Εν τω μεταξύ, ο Δόκτωρ Walls είδε τη μασκοφόρο εκτελεστή να έρχεται στην κρυμμένη εγκατάσταση. Απόρησε πώς τελείωσε τη δουλεία τόσο γρήγορα. Μπήκε στο γραφείο και του έδειξε τις ταυτότητες τους. Ο Δόκτωρ Walls ήταν πολύ ικανοποιημένος με τη Veronica. Της είπε:
«Δε θα σε χρειαστώ άλλο προς το παρόν, αλλά θα μου φανείς χρήσιμη στο μέλλον».
Της έδωσε τα υπόλοιπα χρήματα κι εκείνη έφυγε από το γραφείο με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια ένιωθε πως ήρθε πολύ κοντά στον θάνατο, μπαίνοντας για ακόμη μια φορά στο γραφείο εκείνο, από την άλλη ένα τεράστιο μίσος την κυρίευε και ήθελε να τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Περπάτησε για λίγα μέτρα, ώστε να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη.Δέσποινα Τ.
            Μάριος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου