Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και πρωτότυπες εμπνευσμένες ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Όπως επίσης, συχνές κληρώσεις βιβλίων, συγγραφικά tips, διαγωνισμούς ιστοριών και πολλά άλλα, τόσο εδώ, όσο και στην ομάδα μας στο facebook: "MoonlightTales: e-library".

Το όνομά μας έχει γίνει με τον καιρό αναγνωρίσιμο στους εκδοτικούς κύκλους και πλέον έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μέσα από το blog μας έχουν αναδειχτεί ιστορίες που τώρα, υπό εκδοτική στέγη πια, κοσμούν τα ράφια βιβλιοπωλείων.

Εάν λοιπόν λατρεύετε το διάβασμα και τρέφεστε με φαντασία περιηγηθείτε στο blog μας, διαβάστε τις ιστορίες μας και στηρίξτε τους συγγραφείς μας λέγοντάς τους τη γνώμη σας για τις δημιουργίες τους.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

15 Ιαν 2017

0 Απόρρητο Κεφάλαιο: Πείραμα 9 (Κεφάλαιο 11) - "Η αρχή του τέλους"


Όταν οι στρατιώτες μπήκαν στις βάσεις τους, ο Walls έδωσε γραπτή εντολή στον συνταγματάρχη Weinger και στον κλώνο του να κάνουν τις βάρδιες μόνο όσοι είχαν υψηλό αξίωμα, ώστε να αποφύγουν την πιθανότητα κάποιος, που ήταν μέσα στο στρατόπεδο, να λιποτακτήσει. Φυσικά είχε πλαστή υπογραφή απο τον στρατηγό Kaufman και με αυτόν τον τρόπο έμενε ήσυχος ο Walls, πως κανένας δε θα έφευγε από εκεί, αν ο ίδιος δεν το ήθελε. Η Christie, ο Henry κι ο James κάθονταν ώρες να καταστρώσουν σχέδιο για το πώς θα μπουν μέσα στο στρατόπεδο και θα σκοτώσουν τον Walls.
Όλα τους τα σχέδια ναυαγούσαν, καθώς έπεφταν πάνω σε εμπόδια. Δεν ήθελαν ο Walls να καταλάβει, ότι ζούσαν, γιατί τότε σίγουρα θα τους  σκότωνε ο ίδιος αυτή τη φορά. Έπρεπε να μπουν στην κρυμμένη εγκατάσταση, αλλά κανείς άλλος πέρα από την Christie δε θα μπορούσε να μπει. Έπρεπε να παραστήσει ακόμα μια φορά τη Veronica. Όμως με ποια αφορμή; Ο Walls δεν τη χρειαζόταν. Πώς θα την άφηναν να μπει; Τότε ο James είχε μια ιδέα.
«Θα πούμε στους κλώνους να ψάξουν στον δεύτερο όροφο. Αυτό σίγουρα θα τον εξοργίσει αυτόν τον... Πώς τον λένε;»
«Walls» είπε η Christie.
«Ωραία ιδέα» είπε ο Henry.
«Πάμε αμέσως» πετάχτηκε ο James με ενθουσιασμό.
Ο Henry πήρε τηλέφωνο στον θάλαμο που ήταν ο κλώνος Paul με τους υπόλοιπους. Ο κλώνος Paul άκουσε προσεκτικά το σχέδιο τους και μετά το αποκάλυψε στους φίλους του. Σχεδόν αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στον δεύτερο όροφο. Ο Walls βλέποντας τους να ψάχνουν ξανά εκνευρίστηκε και τηλεφώνησε αμέσως στο νούμερο της Veronica. Η Christie απάντησε για ακόμη μια φορά με μουγκρητό.  
«Εδώ Walls. Σου έχω τέσσερις στόχους αυτή τη φορά. Μόνο που πρέπει να έρθεις από εδώ σήμερα» είπε. Η Christie μούγκρισε και ο Walls συνέχισε. «Το βράδυ έλα στο γνωστό σημείο, για να κανονίσουμε και την αμοιβή» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. 
Όσο κι αν τον παρακαλούσε ο Mac Koi να μην τους σκοτώσει όλους μαζί, ο Walls ήταν αμετάκλητος.
«Πρέπει να φύγουν και οι τέσσερις. Έχουν μέσα τους το "μικρόβιο" της περιέργειας. Θα βρούμε άλλους τέσσερις να τους αντικαταστήσουμε. Ξεκινήστε αμέσως να ψάχνετε» είπε και χτύπησε το χέρι του στο γραφείο εκνευρισμένος.


Δέσποινα Τ.
Μάριος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου